Over Artvision

Artvision Bureau voor Kunstadvies en –bemiddeling, werd opgericht door Renée Korbee direct na het afronden van haar doctoraalstudie Kunstgeschiedenis in Leiden. Om haar kennis op peil te houden, volgt zij voortdurend masterclasses en workshops moderne kunst en fotografie.

Naast het inrichten van bedrijven en instellingen met kunst, organiseert Renée Korbee toonaangevende beeldenexposities zowel in de openbare ruimte als in musea. Daarnaast publiceert zij artikelen en interviews voor diverse media. 

Artvision mocht voor diverse opdrachtgevers al een aantal in het oog springende opdrachten uitvoeren waarbij kernwoorden als: (kunst)-kennis van zaken, onderscheidend vermogen, kwaliteit en originaliteit de belangrijkste elementen zijn.

Door zoveel de hedendaagse kunstuitingen zowel in binnen- als buitenland op de voet te volgen, is zij inmiddels een ervaren professional met een grote kennis van de kunstmarkt. Renée Korbee beschikt over een aanzienlijk netwerk van kunstenaars, galeriehouders, museumdirecteuren en kunstjournalisten.

‹‹ Ga terug